Om Rønsbøl

Vi sætter alle pris på at have en smuk hud. En hud, der ikke viser for mange ældningstegn, er grå og farveløs eller præget af  mørke rande under øjnene. En hud med et minimum af rynker.

Fra voksenalderen vil hudcellernes energiniveau og overskud langsomt aftage. Det betyder, at huden får vanskeligere ved at holde trit med nedbrydende faktorer.

Men med den rette, aktive hudpleje kan du mindske disse faktorers negative betydning for huden.

Din hud har brug for vitaminer, mineraler, fugt og næring pakket ind i en creme, som ikke tilfører din krop unødvendige tilsætningsstoffer.

Med Rønsbøl Skin Care får du en hudplejeserie med et højt indhold af aktive ingredienser, udviklet på baggrund af grundige analyser af hudens behov for pleje og beskyttelse. Alle ingredienser er veldokumenterede og produkterne er dermatologisk testet.

Alle Rønsbøl Skin Care produkter er multi-funktionelle. Det betyder, at de kan bruges på forskellige måder, til forskellige formål. Du kan således få et hudplejeprogram sammensat præcis til dine behov og ønsker. Uden at behøve  mange forskellige produkter vil du opleve, at din hud får den helt rigtige pleje, der  gør dig glad og godt tilpas med dit udseende.

Vores holdning er klar og konsekvent:

Vi producerer hudpleje uden parfume, parabener og kunstige farvestoffer.

Rønsbøl Skin Care er gennemtænkt hudpleje - helt enkelt.

Vi kan kontaktes på mail@ronsbol.com

Rønsbøls Filosofi

Du skal opleve at føle dig godt tilpas og have det godt med dit udseende.

Rønsbøl Skin Care opfylder de krav den moderne kvinde og mand stiller til den daglige pleje af huden. Alle Rønsbøl Skin Care produkter er multifunktionelle. Det betyder, at de kan bruges på forskellige måder og til forskellige formål.

Du vil få et hudplejeprogram sammensat præcis til dine behov og ønsker. Med Rønsbøl Skin Care får du en naturlig hudplejeserie produceret med et rigt indhold af aktive ingredienser, vitaminer og mineraler. Serien bygger på grundige analyser af hudens behov for pleje og beskyttelse og giver dig en fuldt dækkende effekt.

Vores holdning er klar og konsekvent: Vi producerer ansigtspleje uden parabener, parfume og farvestoffer.

Selvforkælelse!

Det bedste er når man sætter tid af til at forkæle sig selv. En tur til frisøren, ansigtsbehandlinger hos kosmetologen, massage.... - Dét er bare skønt!

Man får en helt ny energi og overskud. Men desværre er det en luksus de fleste glemmer, ikke har tid/råd til -eller bare ikke får prioriteret ind i hverdagen.

Men så er det godt man altid kan snyde lidt... Sæt lidt tid af og giv dig selv en skøn mini-behandling derhjemme!

- Rønsbøl Skin Care

Rønsbøls Laboratorium

Moderne hudpleje handler både om øjeblikkelige resultater og om langsigtet effekt.

I vores laboratorium arbejder vi på at opnå de bedste resultater hver gang,. Vi kalder Rønsbøl Skin Care " aktiv hudpleje", fordi alle produkter er formuleret med et højt indhold af aktive ingredienser, vitaminer og planteudtræk - men uden parfume, parabener, mineralske olier eller hormonforstyrrende ingredienser.

Som emballage til Rønsbøl Skin Care har vi valgt et lufttæt pumpesystem, der betyder, at man kun kommer i berøring med den mængde creme, man skal bruge. Det betyder, at der kun er behov for et minimum af konserveringsmidler.

 Dermalogisk test af Rønsbøl Skincare produkter

Vi følger Colipa Product Test Guidelines for the Assessment of Human Skin Compatibility 1997:

Formålet med at teste et produkts forenelighed med huden er at kommme så tæt som muligt på de almindelige brugsvilkår, men under kontrollerede testforhold.

Valget af testprocedure afhænger af produkttype, produktform og brugsfrekvensen, ingrediensernes nyhedsgrad, risikoen for misbrug af produktet og den forbruger-gruppe, der forventes at bruge det.

Test (afhængig af produkttype)

Omkring 10 til 25 frivillige, der anvender testproduktet.