Ingredienser

E-vitamin er uden tvivl en af vores mest anvendte ingredienser og er en gennemgående ingrediens i Skin Care-serien. E-vitamin er i creme defineret som Tocopherol eller Tocopherylacetate. Begge har antioxidant-effekt. Tocopherol bruges som konservering, da vitaminet forhindrer harskning af fedtstoffer. Tocopherylacetat, også kendt som E-vitamin acetat, beskytter cellemembranerne ved at neutralisere de frie radikaler, hvilket er kemiske forbindelser, der dannes af blandt andet UV-stråler og forurening, og som virker nedbrydende på vores celler - og dermed ældende. 
Fakta om E-vitamin
  • et af de mest effektive virkestoffer for huden
  • Hjælper med at forbedre cellernes iltoptagelse
  • Hjælper med at modvirke betændelsestilstande (akne)
  • Hjælper med at hele skadet væv (solskader)
  • Hjælper med at neutralisere de nedbrydende frie radikaler
  • Hjælper med forbedre blodcirkulationen i huden (giver en klarere teint)
Derudover anvendes også B-vitamin, som oftest defineres som Panthenol i creme. Panthenol har en god evne til at trænge ind i huden og bruges til at forebygge forbrændninger og behandling af solskader. B-vitamin har en antibakteriel virkning, som øger fugtniveauet i huden, mindsker kløe og betændelse samt befordrer sårheling. Dertil modvirker B-vitamin akne og mindsker rynker.
Macadamia-nøddeolie: virker genopbyggende og fugtende, stimulerer hudens forsvarsmekanismer. Modvirker ældning af huden. Også meget velegnet ved solskoldninger. Samtidig er macadamia-nøddeolie også god til at bevare hudens fugtniveau.
Carrageenan (Chondrus Crispus): havtang - modvirker udtørring af huden. Indeholder mineralske salte, proteiner og vitaminer, som nemt optages af huden og hjælper med at stramme den op.
Macrocytis pyrifera ekstrakt: er udvundet af alger med et højt indhold af vitaminer og mineraler. En aktiv antirynke-ingrediens.


Spilanthes acemella (tandpineplante): er en aktiv ingrediens, der virker opstrammende og mindsker synlige linjer omkring øjnene. Planten har også anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaber. 

Palmitoyl pentapeptide-3: anti-age peptid, der virker opstrammende og helende.
Rovisome Q10: plejende og opstrammende anti-age ingrediens, der modvirker rynke-skabende UV-skader.
Sodiumhyaluronat: fugtende anti-age ingrediens, der blødgør huden og har en genopbyggende effekt.